Om os


Hvorfor vælge os?

Ikke dyrere – bare bedre

At bestille jeres rejser igennem os, er ikke dyrere end selv at finde biletterne på nettet. Når man har kunder og samarbejdspartnere med, er det vigtigste at helheden er 110% iorden.
Gennem dialog og vejledning sikrer vi, at I får netop den oplevelse I forventer. Vi kan organisere alt lige fra transport, hotel og afterski 🙂

Business & Pleasure…

Du vil vore destinationer

Igennem professionel dialog og derigennem en afdækning af jeres behov og forventninger, kan vi ramme rigtigt første gang. Det er ekstremt vigtigt, både for den private gruppe, men specielt for Business turene, at der er styr på det og at alle samarbejdspartnere får en rigtig god oplevelse..

Vore gæster siger

Erfaring og lokalkendskab er afgørende
– Betina B Nielsen, Falck

Vi var sælgergruppen på tur til Sct. anton i uge 10. Det var vigtigt for os at bo i centrum af Sct. Anton, så alt var i gå afstand. Vi havde en fantastisk tur. Kan kun anbefales!
– Ole Nygaard-Lund

Pigerne strikker og drengene tager på herre-skitur. Vi har i år været på vores anden tur med Ski & Co. Begge ture har været vellykkede. I Sölden var alt fantastisk – Pension med morgenmad tæt på lift og natteliv…. og ikke mindst super skiløb!
– Klaus Andersen

 

Det bedste valg!
Det er en livsstil

I Ski & Co Travel er vi skientusiaster…. vi elsker at komme sydpå til de brede løjper, til powderen og til offpisten…

Vi elsker stemningen, maden og menneskerne… og alt dette vil vi gerne dele med jer.

Velkommen i sneen