Sölden – Østrig


Oplev en uforglemmelig vinterferie i Sölden. Med ca. 3.100 indbyggere ligger Alpernes kendte hotspot i 1.368 meters højde i den bageste del af Tiroler Ötztal.

  • I gletsjer-skiområdet Sölden venter der 150 kilometer perfekt præparerede pister og 33 top-moderne liftanlæg. Som Østrigs eneste skiområde er der i Sölden tre bjergtinder i 3.000 meters højde med spektakulære udsigts-platforme – Big3 – som er tilgængelige med lift.
  • I Sölden afholdes der hvert år usædvanlige arrangementer – lige fra Weltcup Opening ved sæsonens begyndelse og skuespillet Hannibal til Electronic Mountain Festival ved sæsonens slutning.
  • I Sölden er der også et stort udvalg af barer, kroer og mange afterski-tilbud – eksempelvis Schirmbar, hyggelige caféer, rustikke pubber, disko og cocktailbar – som garanterer, at man har det sjovt helt ud på de små timer.
  • Byen har også meget at byde på for shopping-entusiaster. Antallet af velassorterede sportsforretninger er nok ingen steder så stort som i Sölden.
  • Udvalget af overnatningsmuligheder er lige så alsidigt som fritidsprogrammet. I Sölden finder man 920 logier i forskellige kategorier.

.

Ved after-ski i Sölden kan man varme sig med Jagatee (Jægerte), Lumumba eller Glühwein og sammen med internationale gæster synge med på de populære after-ski-døgnmelodier. På Schirmbar i Dorfstraße, i den legendariske Bierhimml eller ud på de små morgentimer i Fire & Ice, Mirage eller Alm Rausch – after-ski sker her kun få meter væk fra pisten

,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *